En team coaching workshop hos Lead-Mentor er en procesbaseret, målrettet workshop, der hjælper teams med at forstå hinanden bedre, forbedre samarbejdet og styrke tilliden i teamet. Med udgangspunkt i det anerkendte værktøjer SDI 2.0, en person profil test der måler på de 4 dimensioner (motiv, Styrker, konflikt sekvens og overgjorte styrker) , får teamet indsigt i, hvad der motiverer dem – både individuelt og kollektivt – og hvordan det påvirker deres samarbejde og kommunikation.
Når du er i en hvilken som helst relation med andre, dømmer du som regel personen på hvad du ser eller høre personen gør eller siger!
Hvad tror du det vil gøre ved relationen hvis du forstod hvorfor personen agere som personen gør?
Vi har alle en blanding af viljen til at hjælpe andre, opnå resultater og skabe orden, og den måde vi agere er forankret i vores dominerende motiv.
Vores styrker er det vi bruger til at opnå vores mål, det er også det som vores kollegaer ''relationer'' ser først, og ud fra det former de deres billede af hvem de mener du er som person.
Hvilket kan lede til inter relationelle konflikter, specielt i pressede situationer hvor vores styrker ligger i hver sin ende af styrke diamenten.
Når vi bliver utilfredse i en relation ændre vi som regel adfærd, det kan være svært for os selv og andre at forstå! En uenighed kan eskalere til en konflikt hvilket i sidste ende kan resultere i polarisering, og det koster dyrt i et hvert team, hvis ikke det bliver adresseret korrekt fra starten.
Netop derfor sætter vi fokus på både din og dine kollegaers konflikt sekvens i denne person profil test.
Nogle gange bruger vi vores styrker så så meget at de ender med at blive ineffektive, det forhindre dig i at nå dit mål, det kan skade dit omdømme, og det kan skubbe dine relationer væk.
Kunne du tænke dig at vide hvad dine overgjorte styrker er?
SDI-platformen gør det muligt for teams og organisationer at få mest muligt ud af de individuelle indsigter, de opnår. Når folk i din organisation gennemfører analysen, kan du se og sammenligne personlighedsforskelle og kommunikationspræferencer, hvilket fremmer forståelse og samarbejde.
Platformen inkluderer:
Bag hver beslutning, hver konflikt og hver tavshed kan der gemme sig kulturelle bias – usynlige mønstre, vi sjældent selv ser.
Hvis I vil tage jeres internationale samarbejde til næste niveau, er det tid til at få øje på dem.
Ønsker I at gå et skridt videre?
Når teams består af mennesker med forskellige kulturelle baggrunde, bliver det tydeligt, hvor meget vi tager for givet.
Gennem en ekstra session i forlængelse af SDI 2.0 arbejder vi med kulturelle antagelser og adfærdsmønstre – fx hvordan vores syn på autoritet og risikotagning påvirker samarbejdet.
Denne indsigt styrker teamets evne til at lytte, forstå og respektere forskellighed. Det skaber mere robuste relationer, bedre resultater – og reducerer misforståelser, der ofte opstår i det tværkulturelle samarbejde.
Vi arbejder med cases fra jeres egen hverdag og omsætter indsigt til konkrete handlinger, der styrker både samarbejde og performance.
Med SDI 2.0 skaber vi et fælles sprog for motivation, adfærd og konflikthåndtering i teamet. Det styrker samarbejdet, øger psykologisk tryghed og giver en dybere forståelse for hinandens styrker – især når presset stiger.
Men i internationale teams kan der være en ekstra dimension, som er afgørende at få øje på: